Welkom op de website van :

 

Rankei 兰溪型 Nijmegen

 

“ De Graniet-leverancier “ 花岗岩供应商

 

 

Deze site is geheel nieuw en voorzien van vele granieten en andere artikelen. Door de eenvoudige opmaak kunt u gemakkelijk door de site navigeren. Door de productgroep aan te klikken krijgt u een groot assortiment in de groep te zien.
U kunt nu de informatie bekijken. Uiteraard kunt u de artikelen reserveren of komen bekijken.

Let op : Wij zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken ook op zondag !!

Let op : Wij zitten niet op het adres wat Google maps opgeeft maar ons magazijn is in 5441AX Oeffelt bij Cuijk

* Reserveren is mogelijk door middel van een E-mail aan info@rankei.eu. Vermeld Uw telefoonnummer, zodat wij u kunnen bellen voor een afspraak     
* Producten kunnen worden bezichtigd of afgehaald na telefonische afspraak. U kunt bellen naar 06-38076857 vanuit buitenland 0031-6-38076857
* Betaling uitsluitend contant (geen pin automaat aanwezig )
* Tegen meerprijs (zie tarief verzendkosten) versturen wij ook de goederen.

Onze doelstelling is het leveren van een kwaliteitsproduct tegen een zo gunstig mogelijke prijs.
Tevens kunnen wij leveren aan winkeliers wederverkopers (tuincentra, tuinbedrijven, koi-dealers en aanverwante bedrijven) welke ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel tegen gunstige inkoopprijzen.

Indien u specifieke wensen heeft of iets wil laten hakken dan kunt u ons natuurlijk een e-mail toesturen, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave doen.

Ook vragen over artikelen die niet op de website vermeld staan willen wij beantwoorden.

Nieuwe producten, acties en informatie en ook prijsveranderingen worden steeds toegevoegd, kijkt u dus regelmatig op deze site om op de hoogte te blijven.

RANKEI–PRODUCTINFORMATIE:

Voor de realisatie van onze collectie maken wij uitsluitend gebruik van het basiskwaliteitmateriaal. Meestersbeeldhouwers verwerken op ambachtelijke wijze het basismateriaal tot een uniek eindproduct. Afwijkingen in afmetingen en gewicht ten opzichte van gepubliceerde maten en gewichten in onze prijslijsten zijn    mogelijk en moeten gezien en beoordeeld worden op basis van artistieke vrijheid van de uitvoerders. Zij kunnen geenszins aanleiding zijn tot onderlinge discussie. Graniet en marmer zijn nu eenmaal natuurproducten wat door mensenhanden wordt vormgegeven. Het is dan ook mogelijk dat er individuele afwijkingen kunnen voorkomen zoals bijvoorbeeld steenaders, steenporiën kleurafwijkingen ten opzichte van een foto of tekening. Deze geven geen aanleiding tot waardevermindering, maar duiden op het unieke karakter van elk product. Verder verzekeren wij u dat bij het productieproces geen kinderen betrokken zijn.
 

Copyright ©2006-2011 Rankei Nijmegen alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze website mag worden gekopieerd en / of worden afgedrukt op straffe van 500 euro per plaatje of afdruk.
Dit zelfde geldt voor het namaken of kopiëren van producten.

pagode, rankei, pagode, rankei, pagode, rankei, pagode , granietleverancier, graniet, pagode, rankei, graniet, pagode,graniet,graniet,pagode,pagode,rankei,  graniet,graniet